Syreenimaja on loppuun saatettu.

syreenimaja%2014.jpgja nyt aloitettiin uusi....

Vielä ei tiedetä miten suuri siitä tulee. Tarkoitus olisi tehdä vesiaihe. Luulimme, että kallio olisi sileä, kuten se osa siitä , joka on ollut näkyvillä. Ei se ihan ollut.......kaivanto%202.jpg

kaivanto%205.jpg

Tämä talo on seissyt tällä paikalla noin 120 vuotta. Ja sinä aikana on raivattu vähän peltoa pikku torpalle. Kaikki kivet oli vissiin heitelty tähän kuoppaan, poltettu nuotioita ja käytetty sitä lasitavaran ja rikkinäisten astioiden hävityspaikkana. Luita ei löytynyt sentään kuin yksi koiran piilottama. Yksi kokonainen lasipullo löytyi ja kaunis pikari, josta oli jalka poissa. Isot lehtipuut ovat lisänneet osansa maa-ainekseen.

Huviksemme käytimme metallinpaljastinta ja se piippasi esiin tälläisiä; hevosenkengän, rautapadan kappaleen, mopon kahvan, ja rautanauloja löytyi enemmänkin.kaivanto%203.jpg

Nyt odotellaan sitä Iltasanomien lupaamaa kaatosadetta ja katsotaan pysyykö vesi kaivannossa vai häviääkö se kallion kolosista. Luultavimmin häviää.

Ei ne projektit tähän lopu. Mies poisti vanhan hevoskastanjan kannon pihalta. Siihen on projektipäällikkö, eli minä, suunnitellut perennapenkin. Siihen tulee mm. pioneita. Mutta se on ensi kevään juttuja se.