mikäli se pitää. Oman itseni suht hyvin tuntevana voin kertoa, että liha on heikko tässä savimajassa eikä edes henkikään ole kovin  vahva.

No joka tapauksessa päätös on tämä: Nyt loppui se talvimasennus tähän paikkaan Ja yletön pullan syönti. Eikä märehditä sitä, että ajellaan yöllä alle tuntipalkkojen pitkin korpia. Eikä sitä, että lunta tulee. Tulkoon. Eipä tuo ole vielä minun elämän aikana maahan kesäksi jäänyt. Eikä murehdita sitä, ettei aurinko armas suvaitse näyttää naamaansa moneen viikkoon. Kyllä se siellä on. Jos ei ole, niin uutisissa se sitten kerrotaan. Tänään se muuten jopa näyttäytyi.

Ollaan iloisia siitä, että ei nyt ihan kauheasti kolota mistään, leipää riittää ja kun nuukasti elelee niin palkkakin riittää. Eikä mene kuin muutama kuukausi, niin kevät kolkuttelee ovella. Niin ja Kuopus tulee toukokuun alussa!

Ollaan me suomalaiset lainkuuliaista ja herranpelkoista kansaa. Italiassa kun polttoaineiden hintaa ollaan nostamassa, niin rekkakuskit jo järjestävät mielenosoituksia ja tiesulkuja. Suomalainen vaan puree hammasta ja ottaa toisenkin mahahaavalääkkeen. Sekä pyörii yöt unettomana miettien miten selvitä. Päivääkään kun ei voi pidentää sen kirotun kiekon takia. Eikä täällä onnistuisi edes mielenosoitukset, saati sitten tiesulut. Kaikilta muilta tienkäyttäjiltä loppuisi ymmärrys heti ja sitä paitsi sinivuokkoset eivät antaisi edes useamman rekan ajella yhteen suuntaan, jos olisi jostain mielenosoituksesta hajuakaan. Muistattehan miten kävi sen kuuluisan traktorimarssin.

Puhelin soi ja tyttö siellä kauppasi Victoria sarjaa. Siis lautasia ja sen sellaisia. Olisin saanut tilaajalahjaksi 122 € arvoiset lautaset. Ihan tuli vanha-aatami esille ja hävettävän epäkohteliaasti sanoin, että meidän makkarakastikkeet ja makaroonilaatikot ynnä jauhelihakeitot kyllä voi syödä halvemmiltakin lautasilta. Että kiitos ei! Niin mutta kun oli niin halpa etu, vain 8,80. Juu kiitos ei tarvita!! No jos vaikka jollain on syntymäpäivät, niin lahjaksi. Tämähän ei velvoita mihinkään. Kiitos ei!!!  On joillakin leivänansainta vieläkin heikommissa kantimissa...

Jospa aloittelisi ystävän 60-vuotis lahjaa. Tosin pohja on musta, mutta kaipa se aurinko sen verran näyttäytyy, että keittiön pöydän vieressä näkee. Syntymäpäivät ovat vasta vuoden ja 11 kk päästä, mutta itseni tuntien, on hyvä aloittaa nyt jo.