jo keinuun istumaan ristipistotyön kanssa. Mutta en ihan.

Aloitetaanpas tämä päivä ihan aamusta eli klo 0110 puhelin herätti ja vääntäydyttävä taas oli leipäpuulle. Autossa sitten ajattelin, että onpa huonoa musiikkia tänä yönä. Meni tovi ennenkuin ymmärsin, että puhelimen torkkuherätyshän se soi.

Piiri tuli räpellettyä läpi.  Näin kesälomakautena on viikon aikana ilmestynyt uusia asiakkaita vaikka kuinka. Siinä meni laatikkoriveillä aikaa ennenkuin oikeat lehdet löysivät oikeat asiakkaat.

Pitkästä aikaa sain huushollinkin siivottua. Kuorin sylillisen raparperia ja siinä samalla katselin variksenpoikasta, joka nökötti kivellä perunamaan reunalla. Emo kantoi sille ja toisille poikasille ruokaa johonkin metsän kätköihin.  Poikanen ei osaa vielä lentää, vaan hyppelee paikasta toiseen. Ja eikös nämä viisaat harmaatakit löytäneet Miehen vehnä-herneviljelmän eikä niitä pelota yhtään nyppiä ylös vehnänoraat ja kaivella herneet mullan alta melkein pihassa.. Ei vaikka Miehen metsuritakki roikkuu pelotteena palstan reunassa. Ajattelin jo että pitää laittaa HerraHoo vahtiin, mutta sen ripauksen jäljiltä ei olisi yhtään hernettä jäljellä. Nyt kokeillaan harsoa......

Meillähän on tämä ylösajava tai noutava lintukoira. Lilli käveli häntä heiluen yhtenä päivänä pihassa. Västäräkki keikutteli parin metrin päässä. Lilli pysähtyi, katseli lintua muutaman sekunnin ja jatkoi matkaa häntä heiluen. HerraHoo puolestaan jahtaa kaikkia lentäviä siivekkäitä. Oi, mitä spurtteja otettiin keväällä kun kuului joutsenen toitotukset. Viime aikoina ovat varikset olleet jahtauslistalla. Nanna on erikoistunut pihan västäräkkiin.

Nyt on  tehtynä parit raparperipiirakat ja raparperihilloa kattilallinen.

Huominen päivä kuluukin sitten mukavasti pakkatyössä.
Enkä jaksa enää korjata kirjoitusvirheitä. Olkoot!