enää uskoisi?

Kunnon aamiainen ei olekaan enää kunnon aamiainen. Kohtuullinen alkoholin käyttö on hyväksi sydämelle. Suomalainen kohtuullinenko?

Joku kunnon poliitikko on nyt sitä mieltä, että eläkeikä pitää nostaa 65:een vuoteen ja jos se ei tapahdu tarpeeksi nopeasti eri instanssien miettiessä, pitää eläkeikä varmuuden vuoksi korottaa 67:ään.

Pitkät, yli 90 päivää kestävät sairauslomat, arvioisi työterveyshuolto, potilas ja työnantajan edustaja.  Käytännössä siis työterveyshuolto ja työnantaja, sillä potilaalla ei varmaan kauheasti ole tässä asiassa sanottavaa. Valehtelee kuitenkin.

Mieheltä on kauan sitten tähystetty polvet, ensimmäinen kerran ja toinen kaksi kertaa. Sieltä sitten höylättiin pois jotain irtokamaa ja lääkäri totesi polvista, että siellä kaksi luuta nyt hankaa toisiaan. Työterveyslääkäri arveili Miehen teeskentelevän, ettei enää pysty metsätöihin. Olisipa siinä ollut  työterveyslääkäri ja työnantaja arvioimassa työntekijän työkykyä, niin kaipa Mies olisi metsään joutunut menemään vaikka sitten kainalokepeillä kenkäten.

Herraisä jos minun pitää jakaa lehtiä 67 vuotiaaksi! Ei halua.