varhaisjakaja tehdä enemmänkin sellaisia öitä kuin pari seuraava ovat. Makaa varhaisjakaja kotona ja saa palkan olemattomasta työstä. Ajaa piirit sairaslomalta tullut kolleeka, jonka palkan toistaiseksi maksaa kela.

Paitsi, jos joku toinen kolleeka on päättänyt tulla kipeäksi juuri ensi yönä tai seuraavana. Niin silloin joutuu varhaisjakaja väkisellä vastaamaan päivystäjän soittoon ja menemään varajakajaksi.

Tietysti toivoo varajakaja ettei kenenkään menojalka vipata niin että ei töihin kykene tai ettei iske äkillinen migreeni tai mahatauti. Ja toivoo hän myös että olisi poutaöitä, niin poljettavalla kulkuvälineelläkin ajavat tulisivat mielellään lehtensä jakamaan. (ellei satu tapahtumaan edellä mainittuja syitä.)

Tuliskohan töllöstä joku mielenkiintoinen elokuva tänä iltana. Varhaisjakajan Mies kun katsoo niitä vormuloita. Varhaisjakaja yleensä nukkuu mitä parhaimmat nokoset vormuloitten aikaan, sillä sen tylsempää ohjelmaa ei juurikaan tule. Paitsi jalkapallo, lentopallo, koripallo, käsipallo jne.