Iltasanomista tai muista luotettavista lähteistä.

"Säässä radikaali muutos! " Hui kamala, mitä onkaan tulossa!!!  Vuosisadan lumimyrsky? Lunta oli puoli metriä kertaheitolla! Tulipalopakkaset? Rikkoontuuko -50 C! Äkillinen lämpöaalto? Lumi sulaa kahdessa päivässä! No eipä, vaan ihan niin tavallista tavallisempaa KEVÄTSÄÄTÄ! Siinä on teille radikaalia.

"Madeleinen lasta voi uhata kova menetys." Ai mitä lasta. Oliko siellä jo pikkuinenkin? Ai jaa. Ruåtsalaiset nyt pohtivat, että jopa kruununsa voi menettää lapsi, jos aviopari, siis tuleva sellainen, asettuu asumaan Ruåtsin rajojen ulkopuolelle. "On huolestuttavaa jos lapsi kasvaa Ruåtsin rajojen ulkopuolella."  Siinähän on pohtimista kyllikseen. Jos tämä tapahtuisi Suomessa, olisi hallitus jo tilannut tulevaisuustutkimuksen. 

Kun islantilaiset ovat puolestaan huolestuneita lihapiirakasta, jossa ei ole lihaa ollenkaan, ei edes hevosta, vaikka tuoteselostuksen mukaan piiraseen on jotain lihaa käytetty. Vihdoin on tehty kasvissyöjille oma lihapiirakka.

Autoalalla ei taas huolen häivää, kun "Tulevat EU rajat uhkaavat nostaa autojen hintoja rajusti." ongelmalle on jo löydetty mahdollinen laskun maksaja. Nyt kaikki arvailemaan kukahan se mahtaa olla!

Otsikoiden ulkopuolelta voin kertoa, että tauti on onnistuneesti tartutettu myös Mieheen.

Pistetäänpä hiihdon MM-kisojen kunniaksi kuva Kiilan Pyllistyksen jäsenten välisen hyppykilpailun osanottajista. Ensimmäinen palkinto oli pala pannukakkua, toiseksi tullut sai kaksi palaa, kun oli palkinnon tarjonneen talon oma poika. Voittaja vasemmalla.

Voittaja muistelee palkinnonjakoa n. 55 vuotta tapahtuman jälkeen: Isäntä sanoi, ettei ny Veikol voi kaht pannukakkupalast antaa. Kyll omal väel senttä tarttee olla.

img059-normal.jpg

Yleisö oli ilmeisen tyytyväinen näkemäänsä. Kilpailussa tehtiin myös mäkiennätys. Voittaja hyppäsi 16 m.

img058-normal.jpg