olla hiljaa tämän aamun episodista.

Oli varhaisjakaja lastaamassa lehtiä autoon, jonka oli parkkeerannut sopivan etäisyyden päähän varhaisjakajan kolleekan, sen sitruunansyöjän, autosta. 

Varhaisjakajan kulkiessa em. sitruunansyöjän autosta kuului torventörähdys. Vilkaisi varhaisjakaja kolleekaansa, mutta kun hän ei katsonut varhaisjakajaa päinkään, käveli varhaisjakaja hakemaan lisää lehtiä. Sieltä tullessa soi torvi miltei taukoamatta ja alkoi samalla puhelin varhaisjakajan taskussa soida.

Varhaisjakajalle soitti yöpäivystäjä, joka pyysi varhaisjakajaa siirtämään autoansa, jotta sitruunansyojä pääsee lähtemään. Oli arvon rouva soittanut yöpäivystykseen asiasta, kun ei itse saanut suurta suutansa auki. Tavallisesti se on aina levällään ja sieltä yleensä  tulee vain toisten haukkumista tai muuta tekstiä, jota ei paljoa viitsi kuunnella.

Kyllä tässä maailmassa näkyy olevan vaikka minkälaista tallaajaa. Voi pyhä yksinkertaisuus! Mahtaa olla rouvan elämä täyttä kurjuutta ja kärsimystä.

Yleensä ja aina ennen on nämä autonsiirrot toimineet tällä tavalla: "Hei! ootko kiltti ja siirrät autoa vähän, että pääsen lähtemään."

Sitä paitsi Rouva sitruuna olisi kyllä mahtunut siitä välistä ajamaan ihan hyvin.

On varhaisjakaja saanut seurakseen Bakerin kystän. Kiitos.