voi kaikkea kirjoittaa. Varsinkin kun puolet kirjoitettavasta unohtuu ennenkuin pääsee loppuun asti.

Tässä syksyn istutettavia kukkasipuleita:(  Katso puutarhurin käskyt) Vähän lisääkin tulee vielä Koti-ja kouluyhdistyksen tilauksesta. Osan olen jo saanut istutettua uuteen perennapenkkiin. Se penkki on vielä kesken, kun eilen tuli sitä muuta juoksemista. Siitä huolimatta se on kesken, vaikka se oli loman ainoa tavoite. Ehkäpä viikonloppuna, jos on kauniit ilmat. Ja Maija vähänkin kunnossa.

Syksyn viimeisimpiä jokkiskisoja ajetaan viikonloppuna Hyvinkäällä. Olisi ollut mukava mennä katsomaan, kun koko vuonna en ole käynyt yksissäkään. Muka harrastus! Oli se sitä vielä 5 vuotta sitten. Melkein joka viikonloppu olimme jossain katsomassa. Nytkin on paljon tuttuja ajamassa Riksun ryminöissä. Vuodesta 94 olemme seuranneet jokkiksen tapahtumia. Silloin Poika ajoi nuorissa ja Mies ja Poika olivat maaliskuusta lokakuuhun melkein joka viikonloppu jossain päin Suomea. Usein oltiin koko perhe mukana. Yhtenä talvena oli -28 pakkasta Salaisten radalla Salossa. Ihme, että kuplat toimivat. Silloin ei puhuttukaan Fiateista. Yhtenä kesänä Kaanaassa oli niin kuuma, että piti välillä levätä autossa. On sentään isänpäivänajot Somerolla vielä tänä syksynä. Ei tarvitse kuin koiravahdin ja rutosti vaatteita päälle. Voi olla, että jää menemättä.

Maijaa ei voi viedä kisoihin mukaan. Se säikkyy muutenkin kaikkea mahdollista ja sitä paitsi yrittäisi ehkä paimentaa kovaäänisiä autoja. Lillin voisi mukaan ottaakin. Ei se ole vielä koskaan ollut,  mutta kerta se olisi ensimmäinenkin. On se kyllä  ehkä liian meluisaa oleskeltavaa koirille, vaikka kisoissa kaikennäköisiä koiria onkin. Mitä näitä pohtimaan. Eiköhän sitä löydy tekemistä kotonakin.

ja ettei totuus unohtuisi:Pää toimii paremmin, kun se on välillä tyhjäkäynnillä.