Eipä koske Hallituksen säästötoimet varhaisjakajaa kuin vappupäivän ja itsenäisyyspäivän osalta! Yötyölisää kun näet varhaisjakajalle maksetaan 30 % ja ylitöistäkään ei ole pahemmin pelkoa.  

Ja kuten aikaisemmin on varhaisjakaja varmaan muutaman kerran maininnutkin, on varhaisjakaja osallistunut Postin säästötalkoisiin jo vuonna 2012, jolloin varhaisjakajan palkasta putosi 20 %. Ansaitsee varhaisjakaja tällä hetkellä saman verran kuin vuonna 2006. 

On se hyvä, ettei Hallitus nostanut arvonlisäveroa. Silloinhan herrajumala, härreguud, olisi säästökuuri koskenut ihan kaikkia immeisiä, eikä vain pyhä- ja ylityötä tekeviä. Ehkäpä se on takataskussa Sipilän mafialla.

Pitäisi varhaisjakajan vääntäytyä taas työn ääreen ensi viikolla. Johan varhaisjakaja on kolme viikkoa lomaa pidellytkin. Ja käynyt Kuopion takamailla uimassa polvensa kipeäksi. 

2 vuotta 1 kuukausi ja 28 päivää ennenkuin varhaisjakaja saa alkaa nauttimaan eläkkeestä. Ellei taivas putoa niskaan. Voipi olla kuitenkin, ettei varhaisjakajan ja varhaisjakajan Miehen yhteinen eläke riitä nykyiseen eikä nykyistä alempaankaan elintasoon. Silloin saa varhaisjakaja tehdä töitä kauemmin. Siihen asti  A) kunnes ei jaksa nostaa rollaattoria enää autoon, B) kunnes poliisi vie ajokortin, C) kunnes sanomalehtiä ei enää lueta paperiversioina, D) kunnes kuolo korjaa.

On varhaisjakajalla  positiivinen asia tälle päivälle: Aurinko paistaa.