valitusvirsi alkaa nyt!

On varhaisjakaja ajellut taas pitkin maaseutua 114 km, käyttäen työntekoon kaikkiaan 3,5 tuntia, jakanut huikeat 135 sanomalehteä ja saanut siitä palkakseen 2 (kaksi) euroa vähemmän tunnille kuin mitä varhaisjakajan oikea tuntipalkka on..

Varhaisjakaja pitää manaustauon nyt......

Varhaisjakaja ei viitsi ottaa enää sadatta kertaa yhteyttä pääluottamushenkilöön, kun ei siitä mitään apuva ole ollut. Ja sanoi sitäpaitsi varhaisjakaja jo aikaa sitten itsensä irti semmoisesta liitosta joka varhaisjakajille siunasi 20 % palkanalennukset. Ja sanoi sen varhaisjakaja ihan suoraan pääluottamusnaisellekin, joka ei mitään siihen vastannut..

Toki ymmärtää varhaisjakaja, että sanomalehden varhaisjakelu maaseudulla loppuu pian ja päiväposti sen sitten kiikuttaapi aamupäivällä tai milloin sattuu ehtimään. Kun tehdään työ tarpeeksi v......seksi niin kyllähän ymmärtävät tyhmimmätkin varhaisjakajat etsiytyä muihin töihin.

Toivoo varhaisjakajja ennen sitä joko eläkkeelle siirtyvänsä tai ryhtyvänsä muihin töihin. Muut työt olivat kyllä varhaisjakajalla viimekin yönä vakavasti harkinnassa.

Nyt on varhaisjakajan tosi vaikeaa löytää mitään positiivista sanottavaa, mutta pistää varhaisjakaja pöksyt jalkaan ja menee karvakoipien kanssa pihalle. Ja ehkäpä ankaran ajatustyön jälkeen jotain myönteistäkin ilmaantuu varhaisjakajan korpeentuneeseen mieleen.