"Pitäisi tehdä enemmän töitä. ..Eläkeikää pitää nostaa...työaikaa pidentää." Satonen myös paheksuu sitä, että työnteon ORAVANPYÖRÄSTÄ hyppäämistä pidetään jonkinlaisena sankaruutena. Verotulot näet pienenevät. Onhan tietysti hyvä, että on verotuloja. Voidaan sitten niillä rahoilla hoitaa ihmisten pimahtamisia. Paitsi ettei hoideta.

Kai tässä pitäisi ottaa kolmaskin työ, jotta tekee tarpeeksi yhteiskunnan hyväksi. Sitä ei Salonen sanonut, miten vuorokauteen saadaan lisää tunteja. 

Se hyvä puoli paljossa työnteossa on, ettei ehdi kirpputorille eikä mihinkään muuallekaan rahoja tuhlaamaan. Just ja just ehtii paikalliseen osuuskauppaan maitoa ostamaan.

Onneksi olen vastarannankiiski. Vähennän työntekoa. Eläkkeelle lähden heti, kun se on mahdollista. Jos ei ole jotain mielenkiintoista tiedossa. Ja hyi hyi, en ajattele verotuloja enkä sitä miten voisin yhteiskuntaa hyödyttää.

Se minua kyllä suuresti ihmetyttää, että mihin ihmeeseen valtion verotulot oikein katoavat. Taidetaan maksaa sinne molkokinkitaan eli EU:n paljon paljon enemmän kuin sieltä tulee tänne päin.

Nyt minä otan kupin kahvia, istun keittiön pöydän viereen toviksi ja katselen kun Mies leikkaa nurmikkoa. Se on näet loman toiseksi viimeinen päivä käsillä.

img069-normal.jpg