ystävättären kissataulu tuli valmiiksi, niin otin esille pari vuotta sitten aloitetun kesäisen työn.

IMG_4831-normal.jpg

Villapaitoja olisi melkein valmiina parikin. Paitsi että viimeistelyt puuttuu...... Tämä on aika kiva malli vanhasta Novita-lehdestä. Kun nyt valon määrä taas lisääntyy, niin energiatasokin nousee, luultavasti. Jospa sitten saisi keskeneräisetkin työt valmiiksi.

IMG_4833-normal.jpg

Hesarin kuukausiliitteessä oli kirjoitus Virolaisen veljeksistä, kummituksista ja kummitusjutuista ja muista yli hilseen menevistä jutuista. Veljekset väittävät kirjassaan, että ihminen voi elää täysin ravinnotta, pelkästään sisäisen energiansa eli pranan voimalla.

Voi hyvänen aika! Nyt kaikki rahattomat tätä kokeilemaan. Miksei tästä ei ole puhutta aikaisemmin?!!  Ajatelkaa mikä säästö! Joku heidän tuttavansa kuulemma on elänyt jo vuosikausia täysin ilman ravintoa. Harri Virolainen sanoo: "Hän voi hyvin, on terve, eikä painokaan ole tippunut." Uskokoon ken tahtoo. 

Voisihan sitä yrittää, mutta luulenpa, että minun sisäinen pranani ei ole niin vahva. Voi käydä niinkuin mustalaisen hevoselle. Juuri kun oppi olemaan syömättä, kuoli.

Ja jos tässä nyt alkaa kummituksiin uksomaan, niin voipi varhaisjakajan ura olla katkolla. Mustion linnassa kummittelee, se on jakoreitin varrella. Ajan pari kertaa viikossa kartanolle, jossa joskus 1700-luvulla piika varasti aitasta kankaan, poltti aitan peittääkseen varkauden ja tästä hyvästä mestattiin. Voisi hyvällä ja vilkkaalla mielikuvituksella varustettuna kuvitella piian kulkevan ilman päätä jossain kartanolla......

Kaikkea sitä....