että Miehellä on työtä noitten lumimäärien kanssa riittänyt! Ensin niitä on saanut kasata vaikka mihin ja sitten on päässyt katoillekin lapion kanssa heilumaan. Ja nyt viimeisenä urakkana on saanut kaivaa 150 m käytävää tontin rajoille aidan vierustalle. Ja miksiköhän. Kun sitä valkoista ¤#"%¤/&)()(&/& on niin paljon, että nyt pikku hankikelin tultua koirat reilusti kävelevät aidan yli. Tai jos on kyse lammasverkosta, niin Nanna kävelee reiästä läpi. Vielä olisi kaivamatta saman verran tai vähän enemmänkin, mutta toivotaan, että hankikelit menee ohi.

Nanna painelee ympäri tonttia. Se ei ihan vielä ole keksinyt, että nyt pääsee vaikka mihin. Mutta sehän on vain ajan kysymys. Aamulla se jäi pihalle jotain hyvää hajua kaivelemaan, kun Lilli tuli sisälle. Yhtäkkiä se istui jo keittiön ikkunan tasalla lumikasan päällä pyytämässä sisälle. Aika viksu vekotin.

Vähänkoulutettu =tyhmä? Ylioppinut= viisas? Karkeasti sanoen. Nyt kun otettu kaikki mehut irti ryhmistä: tupakoivat ja lihavat, niin on tappolistalla  vuorossa vähänkoulutetut.