nuutunut kuin päivän auringossa ollut lantun naatti. Ja äreähkö....

Jaa miksikä? No siksi, että oli herännyt 0130. Heera Laarrsson halusi ulos 0200, vaikka oli juuri  käynyt minun noustessani ja valmistautuessani töihin lähtöön. 0300 oli tullut kauhea rähäkkä makuuhuoneen ikkunan alla, kun HerraLaarrsson yhytti pihalla supikoiran. Mistä lie ryökäleet taas könyävät aidan alta pihalle.

Sitten menee meikäläisenkin hermot, jos ne pistävät ranttaliksi kasvimaalla. Eikä niiden tarvitse muutenkaan ängetä pihaan. Nyt taitaa olla rajapartio kiertueella tarkistamassa aitaa, kun ei ollut ketään sisällä herätessäni.

Neiti Sievänenkin oli käynyt antamassa oman osansa haukkujaisiin. Jaa, eksyin aiheesta. Vasta 0500 oli Mies saanut uudelleen unenpäästä kiinni ja sitten tulinkin jo 0550 kotiin. Täällä nukuttiin sikeästi eikä siitä syystä ollut edes kahvi valmiina. Itse sai keittää.

Meikäläinen nukkui sikeästi kymmenestä 01.06:een ja heräsi pikkuisen ennen kellon pärinää. Töissä olin 0140. Joten en taatusti herättänyt Miestä lähtiessäni. Lehdet asiakkaille ja kotiin. Sen itse keitetyn aamukahvin jälkeen luin muutaman rivin Tynkkysen kirjaa "Valkoinen sohva Rivieralla". Sen jälkeen olen nukkunut samassa asennossa heräämättä mihinkään kymmeneen asti. Ja jos tilaisuus tulee niin kallistan pään johonkin ja otan nokoset.