olikin yhtä hulinaa.

Minä vielä autuaana veteli jatkounia Lilli selän takan tiukasti kun Poika tuli  aamulla laittelemaan jokkiskuplaansa tämän päivän kisoihin ja  Mies jo laittoi Tyttären auton pakoputkea.

Puolilta päivin tulivat pojanpojat ja Miniä, joka oli jo aamusella laitellut ruuatkin valmiiksi ja otti ne mukaan. Illalla olikin tyhjä vuoka enää hellalla. Samalla autolla ajava nuorten luokan kuski tuli tekemään omaa osuuttaan Kuplan kunnostuksessa. Ja näkyi tuota harrastajajoukkoa käyneen muutenkin.

Jopa luuli pojat, että kerrankin ajoissa on auto valmis ja kärryllä vaan eipä niin käynytkään. Koeajolla hajosi ensi vaihdelaatikko. Kun se oli saatu vaihdettua, huomasivat, että starttimoottori on sökö ja seuraavassa koeajossa napsahti vetari poikki. Illalla yhdeltätoista lähti jokkiksenharrastajat kotiin. Niitä oli loppupeleissä jo vissiin kolme, neljä touhuamassa. Jopa Pojan Appiukko ajoi illalla katsomaan ja auttamaan.

Siinä päivän mittaan kului muutama pannullinen kahvia ja Eetulla ja Iikalla oli työtä, kun piti juosta antamaan väliaikatiedoituksia: "Nyt siitä hajosi startti!" "Pappa tulee!"

Aamulla nämä vanhukset nukkui niin sikeästi, etteivät edes kuulleet, kun jokkisauto lastattiin kärrylle ennen kuutta  pihassa. Eivät hyvät vahtikoiratkaan virkkaneet puolta haukkua. Mies taisi raottaa silmää siinä vaiheessa, kun Poika pysähtyi mennessään laittamaan portin kiinni.

Nyt sitten valmistaudutaan lähtemään Somerolle kisoja katsomaan. Talvi- ja sadevarustus mukana. 

Vaikka jos ihan totta puhutaan, niin mieluummin ehkä sittenkin olisin kotona tekemässä uutta ristipistotyötä..... Mutta mitäpä ei Hyvä Vaimo tekisi miehensä tähden.

Saas nähdä miten Taru pärjää koirien kanssa......