pidä keltaisesta, osti lankoja. Tästä on tarkoitus tulla koripohjaneule villapusero. Jos se malli vaan jostain löytyy! Olen niitä tehnyt muutaman aikaisemminkin. Vanha käsityölehti on (tietysti) laitettu oikein hyvään talteen. Varmaan sinne mihin Mies laittoi sen Fiskarin "käsilaukkukirveenkin", jota ei ole kymmeneen vuoteen löytynyt. Kabackma.vuodatus sivulta löytyi samalla mallilla tehty villapusero.

Ja kuten minun luonteeseeni kuluu, pitää olla monta työtä yhtä aikaa menossa. Tämä valitettavasti koskee myös kodinhoidollisia töitä........

Tätä on aloitettu jo ennen Thaimaan matkaa viime keväänä. Se on välillä ollut jäähyllä. Lisäksi käsityökopasta löytyy ainakin kaksi aloitettua ristipistotyötä, kappaleiden ompelua vailla oleva vauvan villatakki ja -housut. Muutamat sukat olen saanut talvella aikaiseksi. Nekin taitavat olla viimeistelyä vaille valmiita.

Tässä ystävättären syntymäpäivälahjan ensimmäiset pistot. Oli pakko vaihtaa musta pohjakangas vähemmän mustaan. Vanhat silmät eivät millään nähneet tehdä pistoakaan moiseen.