Onpa ollut kiireinen viikko. Vasta tänään ehtii vähäksi aikaa istumaan, ennenkuin lapset tulevat Miehen syntymäpäiväkahville. Mies on tänään virallisessa eläkeiässä.

Alkuviikko meni huuhaillessa pihatöissä. Loppuviikolla olin kaksi päivää puutarhalla purkamassa taimikuormaa ja laittelemassa taimipihaa kuntoon. Muutamia viime vuotisia puita enää jäi "paikoittamatta", niin ja havut + rodot. Täytyy odottaa, että lumi sulaa kasvihuoneen seinustalta.

Pitkäperjantaina sitten siivottiin oikein kunnolla. Vaikka enää ei siltä näytä kun ne karvakoivet juoksevat ulos ja sisään. Täytyy vissiin imuroida taas. Eilinen päivä hurahti lehdenjaossa ja muussa vähemmän tärkeässä toimessa.

Kamalia kramppeja tulee välillä jalkoihin, jos ei juo tarpeeksi lehdenjakoreissulla kerrostaloja jakaessa. Eilen taas oli sellainen aamu. Nousin liian nopeasti kun rekupisteen mies soitti ja voihkimisen välissä sain sanottua, että soita 10 minuutin päästä uudelleen.  Molemmista sisäreisistä kramppasi oikein kunnolla. 

Kun lehdenjaon jälkeen menee nukkumaan, usein näkee ihan ihmeellisä unia. Tällä kertaa olin luistelemassa. Ja sitä luisteltiinkin ihan joka paikassa. Oikeasti en pysyisi luistimilla edes tuettuna!

On ihan ihana kevätpäivä. Aamusella kun pissittelin koiria, linnut lauloivat kilpaa pihapuissa ja teeret pulputtivat jossain kaukana.

Tyttären koira oli täällä yöhoidossa. Kyllä nukutti kaikkia koiria, kun koko eilisen päivän ravasivat ulkona. Sai ihmisetkin nukkua ja koko yön!

Pihatyöt kutsuvat ainakin vähäksi aikaa, tulkoon vieraita tai ei!