Ettäs nyt tiedätte kaikki hameniekat 18-30 v. Bordelliin siitä seksityöläisiksi, jotta nekin säälittävät miehet, joiden on ollut pakko vetää tumppuun, pääsevät...... Tässäpä oiva keino, kohta ei tässä maassa ole yhtään 18-30 vuotiasta naista ilman töitä.

Kuvitelkaas, että tälläinen tilanne olisi tosi! Ettei kenenkään tarvitse elää seksin puutteessa. Puutetta taitaisi kyllä olla yli 30 vuotiailla naisilla. Paitsi, jos armeija lopetettaisiin ja asevelvolliset laitettaisiin sen sijaan työskentelemään ilotaloihin. Ja voitaisiin sinne kutsua 20-40 vuotiaat miehetkin, ikäänkuin kertaamaan.

"Äiti lähtee tästä töihin, saas nähdä kuinka monta asiakasta tänään on. Muista sitten kultaseni viedä tyttö illalla korisharjoituksiin ja muista, että pojan vanhempainvartti on tänään. Niin sinullahan on se kertausharjoitus parin viikon päästä. Täytyy vähän katsoa työvuoroja, ettei lasten tarvitse olla yksin kotona iltaisin."

Julkisuuteen yrittää tämä kirjailijanalku hinnalla millä hyvänsä. Vai kirja puutteessa elämisestä. Katsos vaan, pikkuveijarit ne taitaa tätä maailmaa johtaa.

Taitaa mennä naurun puolelle tämä juttu ja jätkä saa muutaman kirjan myytyä.