alkoi kahdella joustovapaapäivällä, sen jälkeen normaalit vapaapäivät ja sitten onkin juhannus.

Maanantaina  töiden jälkeen ajelin Keski-Suomeen. Matka kesti melkein kuusi tuntia, kun se riivatun kallis handsfree ei toimi minun aataminaikuisessa tai oikeastaan äidin vanhassa nokiassa. Piti siis pysähdellä kun puhelin soi. Ja  ennen Mäntsälää jo alkoi niin kauheasti väsyttää, että ajoin ihan sivutielle ottamaan nokoset. Ja kaamea nälkäkin yllätti matkalla.

Lyhyeksi ja matalaksi on käynyt isän askel muutamassa kuukaudessa. Ennen joka paikkaan ehtivä isä viettää enimmäkseen päivät vuoteessa. Ruokakaan ei ole oikein pysynyt sisällä. Nyt huomasi, että käyntini piristi molempia. Isältä kyselin vanhoista ajoista siellä "kotona" Karjalassa. Aika hyvin isä niitä aikoja muistaa. Ja ihmisiä miltei seitsemänkymmenen vuoden takaa. Kävimme katsastamassa suvun nuorimmaisen.  Isän tyttärenpojantytär sai  sunnuntaina kasteessa nimen Sofia. Nätti oli!

Sisko tuli tiistai-iltana töistä päästyään. Aitassa sitten nukuimme tapellen hyttysten kanssa! Mistä ihmeen raosta ne oikein aittaan änkesivät?

Eilen iltapäivällä lähdin kotimatkalle ja joka kerta matka kotiin tuntuu paljon lyhyemmältä kuin matka kotoa Keski-Suomeen.

Ihanaa tulla takaisin kotiin! Vaikka olin poissa vain muutaman päivän.