tänne vuodatukseen, vaikka tiedän, että remonttinainen on täällä tunnin päästä. Talo on ylösalaisin, kun ei ole pariin päivään huvittanut ja koirankarvoja on suut silmät täynnä. Siitä huolimatta, että parturoin Maijan ulkona.

Mies lähti hakemaan ikkanaa lasiliikkeestä. Tuli sekin ikkuna vihdoin korjattua. Eihän se vasta ole ollut rikki kuin Pojan 18- vuotispäivistä, jotka vietettiin -95! Kun kerran palaset pysyi ikkunassa, niin mitä sitä turhia. Mietin pitäisikö lähettää lasku sille, joka sen 14 vuotta sitten rikkoi. Mahtaispas Mika yllättyä.

Kaiken muun ohella mietin tekisinkö vinttihuoneeseen käsityökeskuksen. Se on käyttämättömänä n. 350 päivää vuodessa. Sinne kun raahaisi ompelukoneen ja muut jutut, niin kummasti tyhjenisi alakerrasta romut.

Ei, nyt täytyy mennä keräilemään puupalikat ja kengät ym pois lattioilta. Lilli on erityinen kenkäfani. Kaikki minun puutarhakengät (5 paria) on pitkin pihaa ja huushollia. Kaikki puukapulat pitää kantaa keittiön lattialle järsittäväksi. Tässä on Nanna hyvänä apuna. Kyllä yölläkin vessareissulla herää, kun saa viis senttisen tikun jalkapohjaan. Maijasta tuli kuin uusi koira, kun otsatukka lähti ja se rupesi kunnolla näkemään. Ja vauhtia piisaa, vaikka jalka on välillä niin kipeä, että pitää kolmella koivella loikkia. Se jalka tulee muuten heti kipeäksi, kun sitä toruu vähänkin rumemmalla äänellä!

Akka ahkeroimaan!

Ai niin Billnäsissä olisi ruokamessutkin.