Lillin ruokakupin katoamista muutama päivä. HerraLaarrsson kantelee sitä kyllä, jos sinne on ruuanmurenta jäänyt.

Tänään arvoitus sitten selvisi. Herralla on ihan ikioma kätköpaikka jossain perunamaalla. Eiköhän tarkka paikka selviä viimeistään perunannostoaikaan. Tämmöinen ruokakippo sieltä tuotiin sänkyyn tarkasteltavaksi.

Mää vai. En oo mitään tehny!

Lillillä on juoksuaika ja se on pylly tyrkyllä HerraLaarrssonin nenän edessä. Herra vaan nuuhkaisee kerran ja sitten alkaa leikkimään, kun kerran Lilli siinä on. Loppujen lopuksi Lilli antaa mokomalle koltiaiselle huutia ja hammasta, kun  se ei kerran mitään tajua. Nannakin ymmärtää toisen kutinan paremmin.

Tänään onkin tarkastajalla ollut kova päivä. On pitänyt päivystää kasvihuoneen maalausurakkaa, Miehen työmaata ja lisäksi vahtia sekä haukkua jokaista äännähdystä  ja kolahdusta portin suunnalta. Lilli on tehnyt itselleen hyvän makuupaikan kasvihuoneen  nurkkaan ja vain raotellut silmiä välillä. Nanna pitää taloa silmällä keinusta käsin.

Merkkipäiviäkin on ollut.  39. hääpäivä kuitattiin toteamuksella: Miten ihmeessä olet minua niin kauan kestänyt. ( Vaimo Miehelle) ja Mies vastaa: se on tottumuskysymys.

Vanhin lapsenlapsista täytti eilen 17 ja Eetu muutama päivä sitten 10 vee.

Synttärikahvetta olisi tarjolla.