kylpyhuoneen teko. Ensimmäiset tarvikkeet haettiin tänään. Rahaa niihin meni 360 €. Mies on purkanut mitä piti ja aloittelee nyt pohjan laittoa. Pikkusen kuumaa on, mutta tehdään mitä jaksetaan ja huomenna lisää.

Ajatella, että kymmenvuotissuunnitelma, (se aika suurinpiirtein menee ennenkuin saa Mies saa asiat sisäistettyä) on etuajassa! Pitkään olen siitä puhunut ja asiaa vaivihkaa tyrkytellyt ja tänä kesänä se toteutuu. No jaa, ehkä viisvuotissuunnitelma kuitenkin on lähempänä totuutta.

Voi olla, että meikäläisellä tulee vaikeuksia laattojen valinnassa. Ne mitkä ovat minun makuuni ja sopivia väritykseltään, ovat aina kalliita. Pikkuisen jo silmäilin niitä siellä rautakaupassa. Miehelle on saman tekevää mitä siellä seinässä on. On verstaalla kyllä aika pino laattoja, laatikko sitä ja laatikko tätä. Jos tekiskin ihan erilaisen laatoituksen...

Juu, kyllä tarkenee taas tänäänkin. Yökin oli lämmin ja hiki siinä kaupunkipiiriä jakaessa tuli. Pohjelihas on eilisen krampin jäljiltä mukavan hellä. Pelkäsin, että aamulla herään kun varpaat  taas sojottelevat eri suuntiin, muuta onneksi ei.

Koirat ovat erittäin rauhallisia tietystä syystä. Vasta illalla menee virta päälle. Kuin myös.