on Veikkauksella menossa.

Viikko on paahdettu maailma...ei kun Suomen suurinta lottovoittoa, jonka saaja pääsee suoraan taivaaseen tai sitten helvettiin. Miten vaan. Nyt kaikki lottaamaan!!  Ja taiteelle, tieteelle ja urheilulle rahaa jakamaan.

Sen lisäksi Veikkauksella on netissä ihan oma pelisali. Kaksi bingopeliä siellä taitaa pyöriä suurimman osaa vuorokautta. Bingokupongin hinta pelistä riippuen 1 tai 2 €. Arvonnat 10 minuutin välein. Voitot ihan kohtuulliset, myytyjä pelikuponkeja paljon. Voittajia peliä kohtaan  5-8. Olen muutaman kerran kokeillut, enkä tosiaankaan ole pelifriikki, mutta koukuttava peli on. Lisäksi voit värkätä oman arvan sivuilla. Ja hinta vain vaivaiset 1 tai2 €.

Siellä menee viimeisetkin eläkerahat ja työttömyyskorvaukset ja saattaapa mennä ihan tilipussi tyhjilleen.

Tiedän erään läheisen tutun, kohta 70 vuotiaan, jonka eläke ei riitä elämiseen , vaan jonka täytyy käydä siivoamassa ihmisten nurkkia muutaman kympin saadakseen. Joka sekin menee huoltoaseman peliautomaattiin. Tietokonetta tällä ihmisellä ei Luojan kiitos ole.

Minä päätin, että Veikkauksen pelisivut pysyvät hyvin vähällä aukaisulla. Kun tekee viiden viikon kestoloton, niin ei siellä tarvitse usein käydä. Suurin voitto muuten minkä olen lotosta saanut, on 22 €.

Onhan Veikkauksen sivuillakylläkin puhelinnumero johon voi soittaa jos tuntuu siltä että pelaaminen on ongelma.  En huomannut katsoa montako senttiä minuutilta sinne soittaminen maksaa...Pikavippimainoksia ei taida olla. Vielä. Ehkä Veikkaus voisi perustaa oman pikavippikonttorin. Se olisi kaikki kotiinpäin.