on tänään. Siis ollut. Koko aamupäivän ja iltapäivääkin olemme Miehen kanssa touhunneet puutarhassa. Nytpä on ruoho niitetty, perennapenkit siistitty, piha haravoitu. Lyylin ja Maijan hautaakin ehdin vähän laittaa talven jäljiltä. Kunhan saan sinne vähän multaa ja sopivia kasveja, niin hyvä tulee.

Piti oikein miettiä, mitä parhaillaan kukkii. Ainakin seuraavat: juhannusruusu, niin yksinkertainen kuin Plenakin, Papulanruusu, suviruusu,isabellansyreeni, jalosyreeni "valkoinen pihasyreeni", tuoksuvatukka, koristearonia, rodot, alppikärhö, tuoksuköynnöskuusama, japaninruusukvitteni, keltamarjapihlaja,  illakko, päivänlilja, päiväkakkara, kartioakankaali ja akankaali, jonka löysin yllättäen talon takaa lemmikkien ja vuohenputken seasta. Miten lienee sinne päätynyt? Morsiusleinikki, arovuokko, loistokurjenpolvi, kuukausimansikka perennapenkin reunassa, särkynyt sydän ,ahdekaunokki, sammalleimu, rohtoraunioyrtti, akileija.

Kirvat ja muut ötökköystävämme ovat  saapuneet iloksemme.

Se on muuten kahvipaussi nyt.

Ai niin sarasvuon mielestä me ollaan laiskaa kansaa. Montaako työtä sitä ihmisen pitää? Joo työtä , työtä vaan, unohdetaan lastenteko ja puutarhanhoito, matkailu ja illanistujaiset! Töihin vaan, vaikkei huvittaisi! Ja Sarasvuo kanssa. Ei mitään virkistysmatkoja Virpin kanssa. Ai niin, Virpii taisikin jo lopettaa urheilun ja mennä oikeisiin töihin. Kunhan nyt vaan muistaa tehdä töitä ahkerasti ilman lomapäiviä, eikä niitä viikonloppuvapaitakaan tarvita. Kunnon kansalainen!