vietetään. Lämmintä on riittänyt. Kasvihuone on melkein valmis, kunhan (joskus) saan aikaiseksi maalaukset ja laatat lattiaan.

Töissä tuppaa olemaan pikkusen kiirettä, kun ihmisiä on kesälomalla.  Vapaapäiviäkin on niukanlaisesti. Kun on kotona aamulla vasta puoli kahdeksan aikaan ja nukkuu puolille päivin, on päivä siinä. Joskus olisi niin mukavaa valvoa illalla pitempään, mutta kun kello pärähtää 01.10,  niin se ei käy. Ja jos valvoo, niin kyllä kaduttaa!

Jos positiivisia puolia haetaan, niin saanpahan ainakin liikuntaa öisin, kun toisessa piirissä saa nousta ainakin 90 kertaa autosta ulos. Mukaan lukien kerrostalot. Saisivat nyt herrantähden ne hemmetin katuvalot päälle! Yöllä yhden ja puoli neljän välillä on aika pimeää, jos joku ei satu tietämään. Öiset hiipailijat säikyttelevät ja pitää niin tarkasti katsoa mihin peruuttaa! Nuoriso on liikkeellä vielä kolmen aikaan mopoautoillaan ja mopoilla.

HerraHepuli oli tässä päivänä muutamana päättänyt harjoittaa maataloutta ja kantanut nätisti kaikki siemenpussit, jotka olivat kasvihuoneessa rasiassa, ulos. Mutta sitten oli vissiin innostus lopahtanut, kun ne löytyivät puskan alta. Yhtenä märkänä muhjuna.

Lukuinnostuskin iski monen kuukauden jälkeen. Olen käynyt kirjahyllyä läpi ja sieltä löytyy lukemattomia kirjoja. Makuukeinu on kovassa käytössä!

Luettua on tullut mm. Arhippaa, Lehtolaista, Langia,  Christietä, Matintupaa, Lippe Suomalaisen "Vuosi Karin kanssa" luin yhtenä päivänä. Minä en kyllä olisi jaksanut sitä miestä.

Ensi viikon alussa alkaa taas marjankeruu  ja mehunkeitto. Mies oli muuten yhtenä aamuna, kun minä vetelin autuaana hirsiä, kerännyt ämpärillisen mustikoita!

Norjan tapahtumat aiheuttavat mielenapeutta. Ei voi ymmärtää ihmisen mieltä.