sunnuntaipäivään sattui paljon tapahtumia.

Ystävä lähti iltapäivällä pitkälle ajomatkalle halki puolen Euroopan. Miehen kanssa katselimme Vuosaaren sataman Webcamerasta Finnstarin lastausta. Nyt ystävä kahden koiransa ja matkailuauton kanssa seilaa Itämerellä Ölandin saaren eteläkärjen kohdalla kohti Travemundia. Ja sieltä matka jatkuu aina Barcelonaan asti. Marine Trafic on mainio ohjelma maailman merillä purjehtivien alusten seuraamiseen.

Kaksi koiranpentua tuli sukuun. Luna Esikoisen perheeseen ja Luka Tyttären perheeseen, jossa on ennestään jo kaksi samanrotuista koiraa. 

Luna, tuleva peuranmetsästäjä

Luna%206.10%202019.jpg

Luka, tuleva lintuseisoja. Pentu on kuulemma vilkkaan puoleinen... Tiedossa on kovaa koulutusta molemmille pennuille.

Luka%206.10.2019.jpg 

Sen lisäksi Pojanpojat ajoivat kilpaa. Nuorempi voitti luokkansa, eikä vanhempikaan huonosti ajanut. Oli  yhdeksäs. Samalla autolla pojat ajelivat. Tässä taitaa olla nuorempi kuvassa.

ss%C3%A4%20jm5.jpg

Muuten ovatkin päivät kuluneet kuten eläkeläisellä pitääkin. Perjantaina olin kirjamessuilla Turussa ja taas riitti vähäksi aikaa matkailu. 

Sukkatehdas on täydessä käynnissä. Ystävä sai Euroopan kylmiä öitä ja miksei päiviäkin varten sukat. Lisäksi  joulupukki on tehnyt ison tilauksen. Minä kudon arkisukkia ja Tyttärentytär hoitaa ne hienommat.

Tänään aurinkoinen paistaa. On aika heivata porkkanat maasta. Perennapenkit odottavat talvisijoille valmistamista. Ja vaikka kuinka päätin, ettei sipuleita tänä syksynä istuteta niin taidan sittenkin muutaman pistää maahan, kun tuli niin sopiva paikka.