tänä aamuna tai tarkemmin sanottuna viime yönä ajanut entisestä kahdesta piiristä tehdyt kolme piiriä.

Meni ensimmäiseen piiriin yhteensä kaksitoista lehteä. Kolme hesaria oli ihan omassa nipussaan ja ruåttalaisten Hbl , 9 kpl, oli varmuuden vuoksi laitettu oikein muovikääreeseen ja sen lisäksi sidottu. Toisen ja kolmannen piirin hesarit olivat sentään samassa niputuksessa, mutta jälleen oli toisen piirin  Hbl muovikääreessä. Siihen toiseen piiriin meneekin kunnioitettavat 17 lehteä kaikkiaan näin sunnuntaisin. Kolmanteen piiriin sai varhaisjakaja kantaa oikein kaksi nippua ruåttinkielistä aviisia. 

Suunnattoman innokkaana odottaa varhaisjakaja arkipäiviä jolloin tulevat paikallislehdet ja saapi varhaisjakaja etsiä ainakin viisi nippua entisen kolmen sijasta paikallista ruåttalaista lehteä sekä etsiä kolme nippua paikallista suomalaista vastaavaa. Joista yhdessä nipussa on kaksi lehteä, toisessa kolme ja viimeisessä peräti yksi kappale kyseistä aviisia. Kaikki tiedot huolellisesti merkittyinä irtopaperiin lehden päälle ja koko komeus kahdella nippunarulla sidottuina!

Näkyi valtatien varrella aamulla ketunpoikanen. Varhaisjakaja toivoo sen menneen pitkälle metsään.  Ja ihan huippu oli viime viikolla, kun näki varhaisjakaja niin pienen ketunpoikasen ettei ole koskaan ennen. Se oli pienen kissan kokoinen ja meinasi ihan väkisin juosta auton alle pikkuisella kylätiellä.

Ei ole varhaisjakajalla valittamista sen kummemmin.