omaksi kuvakseen. Mietinpä vaan onko kertaakaan katunut. Vai onko ihminen itsestään perkeleestä. Olisivat kaiken maailman jumalat pistäneet ne perkeleet järjestykseen aikanaan. Nyt tuntuu, että perkeleihmiset ovat tässä maailmassa vahvassa johdossa. 

Tässä  siistit sanat loppuvat kesken ja kun olen päättänyt pitää tämän blogin kielenkäytön suht siistinä, niin en voi kirjoittaa mitä oikeasti mieli tekee.  Lukekaa rivien välistä. Pitäisi perustaa toinen blogi, jossa voisi ihan suoraan ja rumasti sanoa mitä ajattelee ja mitä sylki suuhun tuo . Ja se on joskus niin painokelvotonta tekstiä  #%/&(((&%¤&%&(/(=))=/%"!#"#¤%&/())(.

Tämä purkaus johtuu esim. afgaanitytön kohtalosta, jolta mies leikkasi nenän ja korvat, charles taylorin veritimanteista,keskitysleireistä, koiran potkijoista, irakin sodasta. Ynnä muista luetuista ja lukemattomista asioista. Arrrgh!

Kuopus moitti minua, että olen negatiivinen. Sanoi, että jokaista negatiivista asiaa kohti pitää kirjoittaa yksi positiivinen. No, aurinko paistaa. Siinä ne positiiviset.

Juu toinen positiivinen asia on se, että katuvalot palavat taas. On joku kunnaninsinööri vissiin saanut lehtensä myöhässä toissayönä sen takia, että oli niin maan perusteellisen pimeää. Tai sitten kömpinyt kokouksesta yöllä kotiin ilman otsalamppua.

aamen