vissiinkin jo melkein mennyt menojaan, kun ei tämän alan asiantuntujat ole jakaneet asiantuntemustaan vähään aikaan. Koronan vielä riehuessa valtoimenaan joskus ajattelin, että ei omilla aivoilla saanut ajatella ollenkaan.  

Nyt sen sijaan on löytynyt rakkaasta kotimaasta sotilasalan asiantuntemusta suuressa määrin. On vaikka minkälaista puolustusvoimien,  maanpuolustuskorkeankoulun, reserviläisyhdistysten, ulko- sisä- valtionvarain- ym ministeriön asiantuntijaa. Lisäksi yliopistojen ym kiertokoulujen asiantuntijat. Myös iltapäivälehdillä on omat asiantuntijansa.

On jäänyt vähän vähemmälle kirjoitukset karmeista tapahtumista  kuten "ampiainen lensi Timo Soinin mehulasiin"

Olisitteko koskaan voineet kuvitella, että Euroopassa riehuu sota, ei kun pelastusoperaatio , jossa siis pelastetaan ukrainalaiset natseilta. Kovaa hommaa tuo pelastustyö. Ja kun pelastettavat pistävät vieläpä kampoihin.

Ei ole Vladimirilla ollut kunnollista asiantuntijaa vaan joku trolli kuiskuttelemassa korvaan. Jos olisi ollut kunnollinen asiantuntija, kaikki eläisivät tässä maankolkassa edelleen kaikessa rauhassa, motkottaen bensan hinnasta joka olisi n. 1,60€ / l. Ja euroopan vilja-aitassakin aloiteltaisiin kohtapuoliin kylvötyöt eikä keräilemään maamiinoja pelloilta.

Vaan mistäpä minä mitään tiedän, äiti, mummi, isomummi ,vaimo, evakon lapsi ja kohtalaisen huono kokki..

Ottaa vaan pannuun. Suomeksi sanottununa vituttaa niin että itkettää.