Ihan ykskaks yllätten onkin taas uusi vuosi ja ilmeisesti myös uudet kujeet.

Vaarin verstaassa on vaihtuneet korjattavat autot ja kai jotain on tapahtunutkin, kun autoja ilman moottoria on  tullut ulos.

Ja kilpaahan ei sitten ajeta talvikelillä. Vakaa päätös kuului näin.

Mutta, mutta....

Nuorempi kilvanajaja yllättäen päättikin lähteä ajamaan vuoden ihan ensimmäistä jokkiskisaa Oulaisiin, kun kerran ajopaikan sai kaverin kaverilta. Siis Oulaisiin....jonne on matkaa täältä noin pyöreät 600 km.

PARATIISIN KURVIT  25.1.2020

OULAINEN

Tämän näköisellä hyrrällä tuli nuorten luokan 5. sija, yleisen kolmas ja naisten luokan kakkospaikka. Kaipa kunnon kisaraportti seuraa, kunhan kilvanajaja kotiutuu joskus.

Kisaraportti kertoo, että: nuorten luokan sijoitus olikin 4. 

82819255_2496574853936938_70365293300290

"Sijoituerässä jäin lähössä 6 eli vikaks. Suoran päähän hirveel apinan raivolla ja koko letkasta ulkoo ohi ja ekaks. Finaali: Palo hermo ku kakkospaikalta kiilattiin kuorma-auton rengasta päin ja putosin neljänneks. Nii ei oikeen kone kestäny, heitti öljyt pakosarjan päälle ja jäähdytin vissiin hajos....

Sanomattakin on selvää, että auto joutui uuteen kotiin.

IMG-20200125-WA0001.jpg

Talvimestaruus- ja muihinkin kisoihin valmistautuminen on alkanut. Siitä huolimatta talvimestaruuskisat, vaikka pyhästi vannottiin, ettei nyt ainakaan talvella.......

Ja valmistautuminen on alkanut auton siivouksella. Se ei ole ollut näin puhdas kuin uutena. Kai.

IMG-20200128-WA0000.jpg

Sitten sinne veljekset nostivat moottorit, jotka ovat menossa jonnekin huollettaviksi ja korjattaviksi

IMG-20200128-WA0001.jpg

Vanhempi kilvanajaja lähti niitä viemään hoitoon ja nuorempi on iltapäivän ja illankin viettänyt tiiviisti autotallissa. Nyt on vain lievä ongelma saada Talouspäällikkö suostumaan talvimestaruuskisoihin (kukkaron kanssa) Ouluun. Siis Ouluun.  

Auto on kuulemma viivavalmis autotallissa. Tosin allekirjoittanut ei ole tänään ankeussyistä pistänyt nenäänsä portaita pitemmälle. Joten vannoa en valmiusasiaa voi. Enkä ole myöskään todennut mihin se vuori tavaraa on kuljetusautosta työnnetty. Vaan kaipa se selviää pian. 

Nuorempi kilvanajaja on viihtynyt erinomaisen hyvin autotallissa laittamassa kuntoon talvimestaruusautoa. On vaihdettu iskunvaimentimia ja maalattu ja vaikka sun mitä lie muuta tehtykään.

Eilen ja tänään on (9-10.2) Elina-myrsky riehunut. Tuonut kunnon tuulet ja mojovan vesisateen sekä nostattanut meren pintaa metrillä.

Ja niinhän siinä sitten kävi, ettei Talvimestaruuskisoja järjestetä, kun Luontoäiti vähän sääti. Ajoradan paikalla Oulussa velloo merivesi.

Joten se siitä.

Saapa nähdä miten käy Saarijärven kisojen 22.2. Viikonloppuna puhalteli Dennis-myrsky ja lämpötilat ovat plussan puolella.

Sinne on kilvanajat ilmoittautuneet. Asian tiimoilta on autotallista kuulunut muutamana iltana railakasta kaasutusta.

Saarijärven kisa on siirretty.

Nyt ovat Kilvanajajat melkein pissineet hunajaa, kun Talouspäällikkö vuokrasi kunnon tilat. Pääasiassa firman takia, mutta kyllä kai sinne muutama jokkisautokin mahtuu. (tuo hiirenloukun näköinen seinän vieressä on autonosturi.)

IMG-20200220-WA0001%20%281%29.jpg

Ensimmäinen vehje on jo työn alla. Pitäisi kuulemma  olla valmisTammisaaren Sprinttiin.

facebook_1582279416091.jpg

Pojat valmistautuivat jo Saarijärven kisaa, mutta sitten iski rengaspulma ja into laski kuin lehmän häntä. 

Ja nythän siis on aikaa laittaa vaikka formula-auto. AKK pelaa varman päälle ja on peruuttanut kaikki kisat toukokuuun loppuun asti.  Positiivista on se, että rahat säästyy.

Näillä mennään.