Hitsi, että voi olla kylmä, (synonyymejä viileä, kolea, kolakka, kalsea, raaka, viluinen, hyinen, jäinen, jäätävä, vetoinen, tuulinen, pureva, purevan kylmä, hyytävä,hyytävän pureva, ). Ei ole kyllä kuin 10 pakkasastetta, mutta tuntuu, että nenänpää irtoaa. Entäs sitten jos olis -30? Aurinko sentään on pilkistellyt muutamana päivänä.

Lilillä taitaa olla valeraskaus. Se on ihan muissa maailmoissa eikä viihdy ulkona, vaan sillä on kauhea kiire sisälle. Eikä se tee muuta kuin nukkuu. Ei se leiki Nannankaan kanssa enää. Vaikka toinen kuinka yrittää roikkua korvassa kiinni. Onneksi loppuu MM-kisat niin pääsee Mieskin ulos ja voi ottaa koirat mukaan pihahommiin. Ei niille tahdo riittää muutaman tunnin ulkonaolo. Lilli varsinkaan ei viihdy ulkona yksin eikä kaksin Maijan kanssa.

Kyllä on tullut urheilua yli kaiken tarpeen. Onneksi edes kaikenkarvaiset MM ja Em kisat on nyt käyty.

Tv:ssä on Miss Suomi kisat menossa. Minä en noin laiha tai kauniimmin sanottuna hoikka, ollut edes syntyessäni. Missimittarin mukaan minun 165 senttisen pitäisi painaa 45 kg. Mun luut painaa sen verran..

Ensi yö olisi vielä vapaa. Kyllä nyt on nukuttu herroiksi kolme aamua. Ettei univelkaa voi muka nukkua pois! Mukavaa kun telkkariakin voi katsoa joskus kauemmin kuin yhdeksään. Tiistaina taas alkaa arki.