illassa on tämäkin harmaa päivä.

Aamulla Mies hätyytteli jo heti kahdeksan jälkeen kaupalle. Piti lähteä mukaan leipomoon ja varaosaliikkeeseen ja koiranruokaa ostamaan ja huoltoasemalle hakemaan polttoöljyä traktoriin. Ja vielä kävin kaupassakin.

Sen urakan jälkeen väsytti niin armottomasti, että menin peiton alle. Ja ei tarvinnut unta odotella.

Sitten olikin vuorossa Eetun hakeminen koulusta ja käyttäminen terveyskeskuksessa. Lääkäri tutki pulkkamäessä kolhun saaneen kallon ja sanoi ettei mitään hätää. Kun sain Eetun kotiin, niin kukkakaupassa odotti tunnin homma sillä aikaa kun kauppias oli asioilla. Ja sitten viikon uimareissu. Se kyllä piristi kummasti!

Joo, olympialaiset ovat menossa ja saavatkin ihan rauhassa mennä. Totesin, että yhtään iltaa en valvo enää. Yksi riitti. Aamulla oli kuin olisi ollut hiekkaa silmät täynnä. Väsyttää muutenkin tämä ankea talvi. Saati sitten jos valvoo puoleenyöhön.

Maijalla on joku kurkkutulehdus. Onneksi se on niin perso maksalaatikolle, että saa sentään lääkkeet annettua, vaikkei ruoka muuten maistukaan.

Kuka tietäisi hienon auringonesilletulomanauksen. Täällä etelärannikollla ollaan vissiin niin syntisiä, ettei edes aurinko meille kurjille paista.