ajattelua positiivista ajattelua pos........jne

Nyt on varhaisjakajan molemmat kädet saaneet suht tasapainoisesti veryttelyä. Ensin vasemmalle ja sitten viime yönä oikealle kädelle. Varhaisjakajan käsivarret ovat varmaan keväällä monta senttiä pitemmät kuin nyt. Pitää ommella jatkopalat puseron hihoihin. Kuin myös tänään on oikea kylki saanut omat venyttelynsä

Jaa miksi? No siksi kun ne helkkarin hanget, aurausvallit ja ojanpenkat haittaavat lehden laittoa siihen helkkarin laatikkoon.  On kyllä suurin osa ihmisistä ajatellut loppuun asti ja luonut lumet pois laatikon edestä kuin myös tarpeeksi pitkän matkan molemmilta sivuilta. Mutta sitten on näitä raavaita miehiä, joille riittää se lapion levyinen polku siihen laatikolle. Siinä sitten varhaisjakaja kurottelee lehteä laatikkoon. Toisella perskannikalla penkin reunalla roikkuen. Olisihan se näky, kun varhaisjakaja pudota muksahtaisi hankeen ja auto jatkaisi menoaan. Lie jollekin niin käynytkin?

Tänä aamuna sai varhaisjakaja jo kokemusta  siitä miten nopeasti pehmeä lumi tempaisee. Onneksi pääsi varhaisjakaja peruuttamalla pois, eikä postilaatikkorivikään kärsinyt vahinkoa. Huomenna tietää varhaisjakaja varoa kyseistä paikkaa.

Mutta on mukavaa varhaisjakajan ajella talvisilla teillä. Tänä aamuna varhaisjakaja ohitti metsätaipaleella supikoiran joka oli jostain syystä liikenteessä keskellä yötä. Pitkään se juosta jolkotti auton edessä, mutta sitten varhaisjakaja päätti ottaa riskin ja ajaa siitä ohi. Mahtoi siinä supikoira ihmetellä mikä se oli.

Nyt siirtyy varhaisjakaja Fred Astairen ja Ginger Rogersin pariin.