Oli ihan pikkuhäikkää jakolistoissa viime yönä. Taisi olla joku vanha versio, kun kaikki pe-la tilaajat puuttuivat. Onneksi muistin suurimman osan, vaikken ole piirillä viikkoon ollutkaan. No se siitä. Kai sitä tekevälle silloin tällöin sattuu.

Sen verran sain tänään aikaiseksi, että puistelimme vuodevaatteet ja Mies antoi vähän piiskaa sijauspatjoille. Kun vielä saisin makuuhuoneen imuroitua ja vaihdettua puhtaat lakanat. Ah ihanuutta saunan jälkeen, kun lakana tuoksuvat ihanalle.

Kun nyt saisi Miehen ulos. Kaipa se urheilu kohta loppuu. Taitaa vielä tulla yhdistetyn hiihto. Onneksi vasta puolen tunnin päästä. Siinä ajassa ehtivä kerkiää tekemään vaikka mitä.

Hain varastosta kukkaruukut vaarinkukalle ja sinisarjalle. Nyt tietysti loppuu kukkamulta kesken! Ai kun minulla on kesällä komeita kukkia! Jos vaan joku muistaa kastella niitä.

No nyt, nyt ne meni ulos kaikki , Mies ja kuusi  karvaista jalkaparia. Imurointi alkaa!

25.3 lisäys:

oli niitä jalkapareja 12, siis kolme koiraa jokaisella kaksi paria karvaisia jalkoja.

4.5 lisätään jotta; hyvä minä ja minun hyvä matikkapääni!!!!!!!!!!!! Siis tietysti kuusi paria karvaisia jalkoja. Mitähän lienen miettinyt kun olen tuotakin kirjoittanut!?

LISÄTÄÄN VIELÄ: 4.5 PITÄÄ OLLA 5.4. Edelleen suorastaan mahtava matikkapää.