maanantai 1.6 Ei muistanut varhaisjakaja, että oli sopinut itsensä kanssa laskevansa kaikki elukat joita aamureitin varrella näkee. Saaristoon vievällä jakoreitillä oli kuitenkin  ma-yönä runsain määrin peuroja ja muita sorkkaeläimiä.

tiistai 2.6 suuntautui varhaisjakajan aamuöinen matka Fiskarsiin. Summaksi tuli 13 peuraa, siis valkohäntäsellaista, joista no kaksi  yritti ihan väen vängällä varhaisjakajan toiotan kylkeen. Pelastui peurakolarilta varhaisjakaja vain painamalla kaasua kunnolla. Täytyy sanoa, että nyt oli niin lähellä, että pomppaili varhaisjakajan sydän hetken aikaa. Ja tämä ennenkuin oli varhaisjakaja edes lähellä työpaikkaa. no 13 kömpi tieltä metsään ja oli lujasti pieniin päin.Maha oli pyöreä kuin siihen olisi liitetty tynnyrin puolikkaat molemmin puolin. 

Lisäksi laski varhaisjakaja seitsemän ristiturpaa, kuusi kissaa ja yhden erittäin kuolleen oravan.

Tähän vielä varhaisjakajan matkailumainos: On Fiskars kauneimmillaan juuri nyt! 

keskiviikko 3.6.Jälleen Fiskarissa. Laiha saalis. Vain yksi kiireinen kissa ja kymmenen peuraa. Eikä tarvinnut varhaisjakajan jarrutella edes niiden takia. Niin ja yksi jäniksenpoikanen joka poukkoili tiellä. Oli muuten aikamoinen myräkkä ja pimeää. Ihan kuin olisi hypätty suoraan syksyyn.

Olisikohan sopiva koiranhuoltopäivä tänään.