varmaa, että Lassi Thehepuli Laarrssonin isä partacollie? Vai oliskohan äitee harhautunut karhun kera kisailemaan tai naapurin bernhandilaisen. Katselin tuossa Lassin selkää, kun se istui.  Ainakin 60 cm leveä. Korkeuttakin herrassa on sen verran, että ylettyy. Ja ikää 6 kk ja pari viikkoa päälle.

Sillä on  kylläkin pöyheä pentuturkki vielä ja Mies sanoi, että ootappas kun peset sen. Taitaa tulla karvan sisältä kovasti pienentynyt koira.

Lillillä on juoksu ja se kovasti yrittää herättää Lassin mielenkiinnon, mutta Lassi pistää koko asian leikiksi. Ja Lilli sille suuttuu lopuksi, kun ei herra kerran mitään ymmärrä. Onneksi. Tässä on kyllä saanut vahtia Lilliä  sekä Lassia että naapurin kiinanharjakoiria..... Onneksi juoksu on ohi ensi viikolla, kun kukkakaupassa alkaa oikeat joulukiireet.

Ensi yö on vapaata. Jopa tuurin pukkasi, kun on luntakin luvattu vaihteeksi. Sitten kaksi työyötä ja lomalle. Loman aikana saa lunta tulla vaikka kaksi metriä. Kunhan postilaatikoiden edustat on puhtaana lumesta ,kun menen takaisin töihin joulun jälkeen.

Ja nyt havupallon tekoon.