Kaveri                                                            

Yöllä töihin mennessäni kuuntelin uutisia. Siellä kerrottiin brittiläistutkimuksesta, jossa oli todettu, että 7 (seitsemän) kupillista pikakahvia saattaa aiheuttaa käyttäjässä harhanäkyjä. Tutkimus oli tehty opiskelijoiden parissa. Epäilenpä, että opiskelijoiden harhanäkyjen syynä voi olla kahvin juonnin lisäksi jokin muukin syy. Esim. ankara biletys, cofeiini- tai muut pillerit, valvominen, tentteihin lukeminen, yleinen hilluminen.

Toisaalta eräs brittitutkimus väittää, että 6 (kuusi) kupillista kahvia päivässä on hyväksi terveydelle. Monessa  tutkimuksissa saadaan juuri sellaiset tulokset kuin on tilaajalle eduksi.

Samoissa uutisissa puhuttiin (huijauksesta)  koiran hankinnasta Kamerunista. Hei haloo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei haiskahda yhtään huijaukselta, ei yhtään!! Ajatella, että joku lankeaa sellaiseen. Halvalla ? kun saa.

Ystävä, joka on kohta ollut viikon noroviruksen kynsissä, sanoi, että kaikkihan se on otettava mitä ilmaiseksi saa.

Harhanäkyjä eivät olleet monet silmäparit, jotka kiiluivat pellolla yöllä. Valkohäntäkauriithan ne siellä oraspellolla ruokailivat. Aamulla oli sattunut peurakolarikin kylällä. Peura makasi tien pientareella vielä monta tuntia tapahtuneen jälkeen.

Tänään käytiin sitten Koiran kanssa hammaskivenpoistossa.  Eläinlääkärin herättäessä Koira pomppasi ylös ja melkein juoksi kumoon nukutusvehkeet ja meni ihan paniikkiin kun oli outo paikka eikä emäntää näkynytkään. Koiruus oli monta tuntia vielä kotonakin paniikisssa, eikä osannut rauhoittua mihinkään. Saunaankin piti tulla mukaan, ettei vaan jää yksin. Nyt  syvä kuorsaus kuuluu emännän sängystä. Saa nähdä maistuuko ruoka tänä iltana. Mietin miten mahtaa hampaiden harjaus sujua? Sitä pitäisi kuulemma harrastaa.

Kaveri oli kotona Hajin ja Miehen kanssa. Herranjumala sitä kauheaa menoa mitä ne, siis koirat, harrastavat. Kyllä hyvin nukuttaa sekä Kaveria, että Hajia.