Niin se vaan hurahti, melkein tämäkin viikko.

Tiistaina käytiin Lassin kanssa eläinlääkärillä. Piikki tai itseasiassa kaksikin tuli. Herra painoi 13,8 kg, ikää tasan 4kk. Lääkäri kokeili josko pallit olisivat tuntumassa. Toinen löytyi, toista ei. Lassi tykkäsi käsittelystä niin ettei meinannut sylistä ollenkaan tulla pois.

Keskiviikkona oli aikas upea syyspäivä. Yöllä piti kömytä jo töihinkin. Niin, ja ihan olin unohtaa kynttiläkutsut. En nyt mainitse ovatko ne kynttilät kalliita vai ei. Arvatkaa!

Eilen upeat syysilmat senkun jatkuivat. Olin pikkusen muuttoapuna kun ystävä muutti pikku mökkiin peltojen keskelle.

Viime yö oli upea. Kirkas tähtitaivas, pikkusen miinuksen puolella. Eläinkertymä oli seuraavanlainen: Pari peuraa, hirvi kaalipellossa, supikoiria enemmänkin ja sokerina pohjalla ilveksen pennut! Ne ilmestyivät niin äkkiä nyppylän takaa auton valokeiloihin, etten oikein tajunnutkaan ensin. Kaksi pentua, aika pieniä ja kolmas oli luultavasti emo jo kauempana metsässä. Wau!

Mies lähti käymään kaupunkiin ostamaan sitä viidettä tunkkia. Ei ehtineet jarruvalot häipyä näkyvistä,  kun alkoi mylläys selän takana. Ei siinä auttanut muu kuin nousta ylös.

Kukkakauppa kutsuu tänään. Voi olla pitkä päivä. Katsotaan.