että tässä kirjoittelee tuore eläkeläinen: entinen puutarhuri, entinen varhaisjakaja, entinen postintäti ( jolle jo postinpomo ehti tänään soittaa ja pyytää maanantaiksi töihin, kun siellä on menossa jonkinasteinen hässäkkä taas)

Johan tässä tuli harjoiteltua kuusi viikkoa eikä ole paljon tyhjiä hetkiä päiviin jäänyt. Vihdoin viimein sain Miehen ylipuhuttua saunaremonttiin. Sitä hän ei ole voinut aloittaa, kun olin päivät töissä. "Koirat pyörii koko ajan jaloissa." No pyöriihän ne, kun jollakin on taskut täynnä makupaloja. Siinä käydään viiden minuutin välein kerjäämässä, kaikki kolme. Minun taskuni ovat tyhjiä, eikä makupaloja heru kuin kynsien leikkuun ja huoltotöiden jälkeen. Ja kaupasta tullessa, kahvi aikaan ja aamulla ja ruokaa laittaessa... NeitiSievänen seuraa silmä tarkkana ruuanlaittoa. Josko sattuisi raaka peruna tai porkkana tai vaikkapa paprikapalanen tipahtamaan lattialle. Tai ihan mitä vaan.

Neiti teki tänään hortonominhommia ja tarkasti onko varmasti oikeat siemenet matten kirsikkatomaattikäärössä. Kyllä on olivat. Paino sanalla olivat.

IMG_7677.jpg