Uudet kujeet.

Paitsi että ei tässä vielä ole vauhtiin päästy. Muuten kuin sukututkimuksen osalta. Sekin välillä tympii, kun taas tuli perhe, jolla on kymmenen lasta. No mitäs otin sen laveamman tien. Eli kaikkien perheiden tyttäretkin on mukana. Perheineen.

Joulun jälkeen toivuttiin Puukenkämaalaisten vierailusta. Sitten muutama viikko ihmeteltiin ja vietettiin hiljaiseloa. 

Viime viikko meni töissä ja tämän viikon alkupuolikin. Aamulla soi taas puhelin ja kyseltiin voisinko tulla jakamaan. Tällä kertaa osasin sanoa ei, kun ihan tosissaan on muitakin suunnitelmia. Mutta sittenpä maanantaina onkin kuulemma piirille tämänkin päivän postit jaossa. Näin se yhtälö menee, kun vuoden vaihteessa lopetti kuusi ihmistä, yksi tuli tilalle ja pari kolme väestä on koko ajan saisraslomalla.

Villapaitalangat odottaa täytäntöönpanoa, kunhan saan mäyriksen valmiiksi. Ihania malleja löytyi taas uusista Novitan lehdistä, muista lehdistä ja käsityöblogeista. Ihan tässä meinaa tulla aikapula!

Muuten talvi sujuu kuin karhulla pesässä. Kaupassakaan ei käydä kuin kerran viikossa. Yritetään syödä pakatimesta pois kaikki kelpaava, nuhjataan enimäkseen sisällä, mitä nyt koiria ulkoilutetaan ja puita haetaan.

Mutta ryhdyntäongelma jatkuu yhä. Eli suuria suunnitellaan esim. käsitöiden osalta, mutta lopputulos on heikohko!

Sitä paitsi sormien nivelrikko on pahenemaan päin vaihteeksi. Sormet on kuin nakit, eivätkä paljon taipuile.

Ja talvikin pahenee....