allekirjoittanut eilen kaikista työrupeamista mennä taimimyymälään tuhlaamaan suurella vaivalla ja valituksella ansaitsemiaan senttejä.

Mukaan kotiin kulkeutui kesäkukkien lisäksi perennoja. Tietysti.

 3 kpl nyppykurjenpovia, 4 kpl espanjankurjenpolvia. Niitä on ennestään pari ja ajattelin lisätä. Ovat kauniskukkaisia ja kestävät aurinkoa ja kuivuuttakin. 3 kpl kilpiangervoita varjoiseen paikkaan. Johon toivon mukaan saan askarteltua ehkäpä jo ensi vuonna mukavan istutusryhmän. 1 kultatyräkki. Ajattelin pistää siihen "keltavalkoiseen" penkkiin, josta Mies trimmasi kesäkulleron. 4 kpl arovuokkoja ja 2 Pink Damask päivänliljaa.

On vaan hieman liian kuuma päivä istuttaa yhtään mitään. Paitsi Tytär ja Esikoisen poika kävivät sen verran istumassa perunakoneen päällä, että saatiin loput perunat maahan. Jossain täällä blogin syövereissä on Miehen perunanviljely juttu. Kohta yksi on jo alkanut siitä osiosta. Löytyy muuten otsikolla "Perunanviljely".  Kirjoitettu.07.05.2010. Taitaa olla jo osio kaksi menossa......

Uutta kukkakauppaa käytiin kukkakauppiaan kanssa suunnittelemassa eilen illalla. Voi olla että kukkakauppiaan hiuksisto harvenee ja harmaantuu ennenkuin uusi paikka on valmis. H-hetki on jo kolmen viikon päästä! Jos ei muuta niin ainakin työtila tulee olemaan hulppean kokoinen!

Sen lisäksi sain eilen aikaiseksi paljon muutakin. Leivoin sämpylöitä ja sitruunakakkuja, aloitin NeitiSieväsen "trimmaamisen". Jonka Neiti muuten pisti kovasti pahakseen. Tänään jatkoin ja Neiti näyttää kuin olisi jäänyt ruohonleikkurin alle. Polkuanturoiden väliin kertyy aina hiekasta, karvoista ja kaikennäköisestä töhnästä kököt. Yhdestä jalasta sain sen leikattua pois. NeitiSievänen huutaa jo ennenkuin sakset ovat edes lähellä tassua ja kiemurtelee. Mies oli sitä mieltä, että Neiti kohta läkähtyy, mutta ei ollut yhtään huolissaan koiran emännästä, jolta oli palaa pinna. Ja näkyi Neidillä olevan punkkikin suupielessä. Neiti tunnistaa sanan punkki erittäin hyvin ja se onkin tavattava keskustelussa, jos aikoo jotain punkin pois nyppäämiseksi tehdä. Neiti tunnistaa sanat punkki, leikataan kynnet, otetaan se pois, takku, tulee ,tuo mamman kenkä (se on nyt ihan sama onko se kenkä tai sukka tai yöpaita) namu, kaffe, sauna. Ihmeesti koirat osaavat poimia tuntemansa sanat keskustelustakin. HerraLaarrsson ja NeitiSievänen eivät ole kauhean fiksuja koiria, muuta hoitokoiruus on. Se ymmärtää sanoja paljon enemmän ja oppii temputkin ihan muutamasta kerrasta.

Pitää kai ostaa ne kamalan hajuiset yrttipannat. niillä olen saanut männä vuosina pidettyä punkit pois koirista.

NeitiSievänen / Lilli / Finemoon Morning Glory, lilli%202-normal.jpg