17.10 perjantai ja vapaapäivä. Koskapa tyttärentyttärellä on kohta syntymäpäivä, kävin ostamassa synttärilahjan. Ja samalla vein taulun kehystettäväksi. Siinä päivän saldo

18.10 siivouspäivä. Kyllä jo kävivätkin villakoirat sohvan alta kimppuun.

19.10 Tyttärentyttären synttäreillä. Siellä oli maailman onnellisin nuori nainen, jonka ei enää tarvitse lainata veljen tai isin  autoa mennessään kavereita moikkaamaan. Oli kyllä sellaiset kotitekoiset herkut kahvipöydässä, jotta.....

Tarun%20syntt%C3%A4rilahja-normal.jpg

20.10 maanantai. Kirjastossa tutkailemassa aineistoa sukututkimuksen tienoilta. Siinä hommassa saisi menemään vaikka kuinka paljon aikaa!

21.10 Onnea Taru 19 v! Kun synnyit oli harmaa lokakuun aamu ja me olimme Lopen Räyskälässä jokkiskisoissa katsomassa, kun enosi ajoi nuorissa. Pappaluokassa Lehtosen Esko voitti  ja sai keinutuolin palkinnoksi. Matka sinne olikin sitten ihan omaa luokkaansa, kun Mies veteli kärry perässä mutkikasta tietä. Oli nuorisokin aika hiljaista...... Kaikkea sitä mieleen jääkin.

22.10 Ylimääräinen piiri yöllä. Mukava saada liikuntaa ainaisen autossa istumisen lisäksi. Piti jo sillä silmällä katsella puutarhaakin. Eikä jäänyt pelkäksi katsomiseksi. Perennapenkkien talvikunnostus käyntiin. Hirmuisen kylmä tuuli puhalsi luihin ja ytymiin.

Iltapäivällä käytiin joella katsomassa, josko taimen kutee, mutta ei näkynyt mitään. Ne on joko paikallisten urhojen toimesta kalastettu tai sitten kutu oli jo ohi taikka sitten ne ovat vielä liian nuoria noustakseen kutemaan. Koirat olivat innoissaan oli sitten taimenia tai ei.

23.10  Perennapenkkien siivous jatkuu. Koirat innolla mukana. Jos ei muuten niin jaloissa pyörimässä. HerraLaarrsson on alavireisellä mielellä, ei maistu ruoka, ei edes aamuvoileipä, makoilee vaan.Illalla tosin jo maistui, kun sai samaa ruokaa kuin mekin, lihakastiketta raksujen päälle.

24.10 yöllä oli ystävämme Afrikasta jälleen saanut vatsan kipeäksi ja niinpä napsahti kerrostalopiiri omien lisäksi. Liikuntaa tulikin roppakaupalla! Ennenkuin sain kerrostalopiirin tehtyä, soitettiin perusjakelusta ja pyydettiin päivätöihin. Kotiin nukkumaan puoleksitoista tunniksi ja takaisin. Tuttu piiri jaettavaksi, paitsi etten ole koskaan päiväpostia sinne vienyt. Hyvin olisi mennyt nytkin, jos arvon asiakkaat muistaisivat esim, että ovat muuttaneet jo kaksi vuotta sitten pois kyseisestä osoitteesta toiseen osoitteeseen samassa kylässä tai että postilaatikkoon voi ihan hyvin merkitä nimen tai edes numeron. Aikamoista arpomista paikoin. Kotona 17.30 kaupan kautta. Tuli työpäivälle pituutta. Piti ihan ottaa särkylääkettä ja iltanokoset. 

25.10 onneksi oli vapaayö! Päivä kului ihmetellessä. Ja kauden alppihiihtoavusta katsellessa. Sen katsomisen hyvä puoli on, että sukkaa valmistuu...

Illalla olin kuuntelemassa Raaseporin Mieskuoron 80-vuotiskonserttia. Komealta kuulosti "Sydämeni Laulu, Hjärtats Nyckel"

Ja taas vuodatuksen teksti temppuilee!