katselijat ihan oikeasti niin tyhmiä kuin meidän luullaan olevan?

Öisin ja aamuisin tulee muutamalta tv-kanavalta selvännäkijä-ohjelma. Tosin taisi toisella olla maininta, että viihdetarkoituksessa......

Se onkin aikamoista viihdettä, kun ensimmäiset kolme minuuttia on uudelle asiakkaalle ilmaista soittoaikaa, muuten minuutti maksaa 1,55 - 3,55 €. No, onhan se tietysti halvempaa kuin seksilinjoille soittaminen, mutta veikkaanpa, että seksilinjoilta saa enemmän "viihdettä".....

"Minä haluaisin niin tietää saanko koskaan itselleni elämänkumppania vai olenko loppuelämäni yksin?" (Maija 25 v) Vastaus: "Tapaat vielä sielunkumppanisi kunhan odotat. Tapaat hänet yhteisen tuttavan luona tai suuressa ihmisjoukossa." Ei jumankauta! Sen verran minussakin on selvännäkijän vikaa, että osaan tuollaisen ennustaa. Sitten höpistään sitä sun tätä ja puhelinlaskussa  kilahtaa 30 € ylimääräistä.

Uskon kyllä, että jollakulla voi olla tietynlaisia selvännäkijän lahjoja, mutta näillä ohjelmilla ei totisesti ole mitään tekemistä asian kanssa. 

Entäs sitten nämä "tietokilpailut". "Arvaa automerkki, jossa on kaksi A-kirjainta." Ja sitten arvuutellaan seuraavat neljä tuntia. Juontaja huutaa kurkku karheana jonninjoutavaa ohjelman ajan, Ei ihme jos joku heistä sai hepulin muutama aika sitten. 

Ei todellakaan tarvitse odotella nigerialaiskirjeitä saadakseen rahansa puijatuiksi.

Jos oikeaa viihdettä haette niin katsokaapa esim brittiläinen dokumentti "Elävä maapallo".