Billnäsissä eli suomeksi Pinjaisissa (pieni kylä suuressa Raaseporin kaupungissa) on puutarhapäivät. Hirveästi ei ollut näytteilleasettajia, mutta mukava  tunnelma kuitenkin. Puutarha Tahvosten osasto oli hieno, paremman näköinen kuin Helsingin puutarhanäyttelyssä. Ensimmäistä kertaa näin punaisena kukkivan hevoskastanjan. On sitä joskus asiakkaat Puutarhalla kyselleet. Kuten muitakin eksoottisia kasveja. Olisivat nyt tulleet B:iin niin olisivat voineet ostaa sen neidonhiuspuun tai silverpäronin tai vaikka minkälaisen kestämättömän kasvin puutarhaansa. Harmi etten ehtinyt käymään Billnäsin taimistolla siinä lähistöllä.

Ellen Svinhufvudin kakkuakin olisi voinut ostaa. Billnäsin "uusi patruuna" on ostanut kakunteko-oikeudet siltä leipomolta joka sitä ennen leipoi. Joskus pitää mennä ravintola Ruukin Patruunaan  juoda kahvit siellä ed.mainitun kakun kera. Onkohan maku puhutun veroinen?

EU ehdokkaat oikein istuttivat puun eilen johonkin Billnäsin nurkkaan. Lehdessä oli kuva kuinka isä Mitro ja joku muu käänsivät nurmikkoon reikää ja siihen istutettiin MAGNOLIA. Kestävä kotimainen? Hävetkööt, Suomeen istutetaan suomalaisia puita!!!!!!

Mukavaa kuitenkin kun Billnäs herää eloon kaikenlaisten tapahtumien myötä. Sitä en sitten tiedä kuinka mukavaa se on lähistöllä asuville.

Heinäkuun alussa on kädentaidon tapahtuma. Sinne seuraavaksi.

Omia kädentaitoja pitänee harjoituttaa ristipistotyön parissa. Kipeät nivelet sallivat sentään neulan pitämisen hyppysissä.

Kesäillan lämpötila +8,3 C