tätä maailmaa!

Laivanvaltaajat kertovat olevansa jonkin yksityistoimiston ympäristönsuojelijoita.

Satojen ihmisten räjäyttäjä päästetään vapaaksi vedoten inhimillisiin syihin. Missä inhimillisyys silloin oli kun kyseessä oleva henkilön räjäytti muutama sata lasta, naista ja miestä taivaan tuuliin. Ja sitten "sankari" saa sankarin vastaanoton kotimaassaan.

Oppilastansa hyväksi käyttänyt ja välillisesti hänen kuolemansa aiheuttanut opettaja saa yhdeksän kuukauden ehdottoman tuomion. Tuon kuukauden sijasta voisi lukea vuoden. Totta on, että joidenkin miesten toimia ohjaa tämä pikkuveitikka, joka siellä jalkojen välissä  heiluu ja häiriköi. Taitaa olla korkea aika saada tosiaan soveltuvuustestit tiettyihin ammatteihin.

Pommit räjähtelee ympäri Irakia. Tervetuloa demokratia ja rauha... Muutaman sadan vuoden päästä ehkä...

Sliipattu hallintolääkäri kertoi, että Tammisaaren synnytyslaitos lakkautetaan. Ihan tyhmää se onkin pitää tuollaista pientä kodikasta, lempeään synnytykseen perehtynyttä jopa maailmalla mainetta saanutta synnytyssairaalaa pystyssä, kun synnytykset pystytään hoitamaan isoissa laitoksissa ihan yhtä hyvin. Onneksi ambulansseissa on nykyään synnytykseen perehtynyt henkilökunta (?). On se vaan harmi ettei miehet pysty synnyttämään. Siinä on Jumala tehnytkin emävirheen. Joka toisen lapsen voisi mies synnyttää. Yhtä syntinen hänkin on kuin nainen eli siis kivulla pitää sinun synnyttämän. Ai niin, jos mies joutuisi kivulla synnyttämään, olisi jo keksitty kivuttomat synnytykset!

Siinä taas Luoja on onnistunut tai paremminkin minun vanhempani, että minulla on  putkiaivot. Ne eivät suostu käsittelemään syvällisesti  mitään näistä asioista. Ne vaan miettii, ettäonpalämminpäivätaitaatullakylmäyöonpahyvännäköinenmiesmuttaseonkin urheilijamitähänsiskotekeeturkissaonkohan siellälämminnovarmaanon kunpuukenkämaassqakinolieilenkolmekymmentäviisi-astettaolispakaksivapaapäiväätälläviikollaniinkävisinkatsomassa isääjaäitiämuttaeiolekantapääkinonniinhelvatankipeäjakipeämmäksivaan tuleekun onkerrostalopiirisaankohanminäsenpossukuumeentuntuupää niinkipeältä jnejnejne..