varhaisjakaja työtoverilta, että kuinka helvatan vaikeaa on laittaa kerrostalopiirin avaimet jakojärjestykseen, värikoodit avaimiin paikoilleen ja ottaa se vanha avain pois nipusta samalla kun laittaa uuden tilalle.

Kyllä varhaisjakaja tietää, että työtoveri osaa piirinsä ulkoa, tietää mikä avain nipusta käy mihinkin taloon. Mutta kun varhaisjakaja jakaa kyseistä piiriä kaksi tai kolme kertaa vuodessa, niin turhauttaa varhaisjakajaa suuresti, kun pimeässä yrittää sohia avainnipusta oikeaa avainta reikään syli täynnä lehtiä.

Siinä vaiheessa kun varhaisjakaja kokeili kaikki yhdeksän ura-avainta ja niistä viimeinen sopi, pääsi varhaisjakajalta muutama sielunvihollisen nimikin alaovella. (Nipussa kaikkiaan on 15 avainta)

Ei tiedä varhaisjakaja onko työtoveri laiska, tyhmä, työhönsä kyrsiintynyt vai täysin välinpitämätön koko asialle. Vai eikö pomo ole asiasta  työtoveria muistuttanut Vai eikö työtoveri tiedä, että hänelle palkkaa avainten laitosta maksetaan.

Pisti varhaisjakaja 10 minuuttia ylimääräistä työaikaa työilmoitukseen avainten etsimisestä. Eikö jaa yhtä ainutta kerrostalopiiriä ennenkuin avainniput ovat kunnossa.