vaikka on toista vuorokautta vasta kulunut uuden tangokuninkaallisen valinnasta. Meistä jokaisella on menneisyys, kellä hyvä, kellä huonompi. Minua ottaa niin aivoon iltapäivälehtien paskanjauhaminen ja ihmisten asioiden penkominen. Edes jotkut asiat voisivat olla henkilökohtaisia. Ei niitä tarvitse levitellä koko kansan luettaviksi. Käy sääliksi itse kohdetta, lapsia, vanhempia, isovanhempia. Eri asia on sitten, jos julkimo haluaa kaikki naimareissunsa lehdistölle kertoa. Ajattelisi kuitenkin vähän lähipiiriänsä.

 Michael Jacksonin kuolema. Kuollut mikä kuollut. Ei kiinnostanut eläessään, eikä kuolemakaan.  Joskus ihmettelen miten tälläisten ihmisten aivot oikein on rakenneltu. Ovatko kaikki nerot kummallisia? Vai tekeekö ympäristö jostakusta sellaisen. Voi olla, kun ei voi edes hengittää raskaammin, kun jo joku lehti kirjoittaa koko sivun otsikollaan:" XX hengitti raskaasti. Onko kyse vakavasta sairaudesta, onko vaimo/aviomies/tyttö/poikaystävä jättänyt onko raskaana. onko ilmavaivoja. kuinka hän pukeutui ulos mennessään." Jahdataan pitkin maailmaa, ei voi edes kilometrin päässä rannalla olla rauhassa, kun joku on jo kaksmetrisen putken kanssa kuvaamassa. Kai sitten vähemmästäkin tulee kummalliseksi.

Tai minä taidankin olla se kummallinen, muinaisjäännös : Raitis (siitä olen kuullut kylältä:"Ne on kummallisia, ne ei juo"), saatan vähän ottaa, mutta kaikki alkoholi on niin helvatan pahanmakuista. Miksi minun pitäisi sitä juoda, enhän syökään mitään mistä en pidä. En polta enää, tuli sitä sauhuteltua yli kymmenen vuotta. Yritän olla kanssaihmisille kohtelias, vaikka joskus se kyllä tuottaa vaikeuksia. Autan, jos apua tarvitaan. Se usein katsotaan uteliaisuudeksi ja tungetteluksi. Viihdyn omissa oloissani, kotosalla. Minua ottaa päähän välinpitämättömyys niin töissä kuin yhteiskunnallisesti, marmatus, minäminäminäminäminä-ihmiset. Eikä minua paljon kiinnosta mitä joku julkisuudenhenkilö on toilaillut jossain.

Antaisi nyt lehdistö tälle uudelle tangokuninkaalliselle vähän omaa rauhaa. Taitaa pojalla on aikamoista vientiä tällä hetkellä.

Kaikesta huolimatta, komea oli ääni ja ilo kuunnella. Onnea elämän taipaleelle ja laulajan uralle. Loppuun se dinosaurusten aikainen juttu: pidä ittes miehenä!