tietää, että pitäisi varhaisjakajan olla iloinen ja työmyönteinen ja kaikkea sitä sun tätä, mutta ei voi varhaisjakaja sille mitään, että työmotivaatio on nollan alapuolella. Asiakkailla ei niin väliä, kun eivät osaa edes tikkukirjaimilla nimeään laatikkoon raapustaa. Isopomo lähettelee viestejä, että pitäisi epätarkkoja osoitteita yöllä päivystäjälle soitella. Ei aio varhaisjakaja soittaa sellaisia osoitteita yhtään mihinkään, joista vakituinen jakaja on jo monta kertaa ilmoittanut. Eikä varsinkaan päivystäjälle, kun ei tiedä varhaisjakaja millä tuulella sattuu Mr. Happy (misterhäpi) ,yöesimies olemaan.

Tuli varhaisjakaja yöllä niin maan perusteellisen pahalle tuulelle, kun oli jälleen taas kerran pöllitty sähköisen lukulaitteen teline autosta. Kunhan perskules saa varhaisjakaja käsiinsä uuden sellaisen niin liimaa varhaisjakaja se superpikaliimalla tuulilasiin kiinni. Ja jos sen joku haluaa siitä pölliä irrottaa niin saa ottaa koko tuulilasiin följyyn. On varhaisjakaja ainakin viisi uutta telinettä kiinnitellyt ja aina ne vaan katoavat johonkin hornaan.

Ehkäpä ensi yönä löytyy jo työn iloakin. Toivoo varhaisjakaja.

Täytyy peräkaneettina vielä  todeta,että 98 % asiakkaaista osaa nimensä kirjoittaa, mutta ne 2 % jotka eivät osaa, pitävät pahaa meteliä, kun jäävät ilman lehteä.