on aina suurta juhlaa. Niin nytkin, vaikka juhlan valmistelemiseen menikin melkein vuorokausi. Tarkoittaen sitä, että lento oli myöhässä.Kun maanantaina lähdettiin hotellilta 13.40 nin perillä kotomaan kamaralla oltiin 10.00 tiistaina. Pikkusen oli lento myöhässä, kun koneesta puhkesi rengas jossain vaiheessa Madeiralle tullessa. Sitten ei löytynyt mekaanikkoa ja vaikka olisi jostain löytynyt, ei vissiin tullut vararengasta mukaan...... Oudolta tuntui syödä "illallista" koneessa joskus aamuyöllä, kun vihdoin päästiin ilmaan. Tässä sanottakoon, että matkanjärjestäjä ja Finnair pitivät hyvää huolta meistä matkalaisista odotusaikana. Päästiin vielä lähihotelliin syömään ja huonekin järjestettiin sillä aikaa, kun uusi kone lensi Suomesta.

Siinä tärkein eli kotiintulo.

 Oli oikea aktiiviloma. Joka päivä jossain huitelemassa. Kaupunkikierroksella ja viininmaistajaisissa. Orkideapuistoissa ja viininmaistajaisissa. Saarikierroksella ja vähän maistelemassa "sisäistä villapaitaa" , vahvaa sokeriruokoviinaa + hunajaa. Kaupunkikierroksella ja ostoksilla Levadakierros jäi minulta väliin ja hyvä olikin, en siellä olisi pystynyt kävelemäänkään, pitkin rotkon reunoja. Huimaa jo kun tuolille nousee. Monten puisto oli upea!

Viineistä ja muista lämmittimistä en niin perusta. Paitsi se vanha madeiraviini, se joka on varpain talottu vuodelta 195...jotain. Se oli hyvää. Ja hintakin sitten sen mukainen.

Välillä syötiin. Ja kunnolla. Aurinko paistoi, kohtalainen tuuli viilensi, meri kimmalsi ja sielu lepäsi kauniissa maisemissa. Ja matkaseura oli hyvää. Valokuviakin tuli otettua muutama sata. Siinä hommaa sadepäiviksi.

Nyt kutsuu kukkakauppa ja pääsiäistyöt. Ja odotellaan kevättä. Hyvää vauhtia on lumet viikossa sulaneet.

Sitten kaikista suurin uutinen, joka teki siskostani sekapäisen viimeisenä päivänä. Hänestä tuli pienten kaksoispoikien mummi. Onnea!

Esikoisen  kanssa kierrettiin Funchalia sunnuntaina sillä aikaa kun Tytär ja sisko olivat levadoilla.