A) Miten tulee kaupungille halvemmaksi teettää joku työ ulkopuolisella kuin kaupungin omilla työntekijöillä. Sillä aikaa kun ostettu palvelu tekee työn, kaupungin omat työntekijät pyörittelevät peukaloita jossain ja saavat siitä palkan.

Jos täällä kaupungin periferiassa on joku kipeänä, ei kaupungin muita työntekijöitä voida siirtää tänne sairasloman ajaksi. Henkilöt  voivat myös kieltäytyvät lähtemästä, vaikka "omassa" työpisteessä ei sillä hetkellä muuta työtä olisi kuin mutterinlajittelua. Joka toki on tärkeä työ sekin.......

Tässä kaupungissa on vielä voimassa työsuoja yhdistymisen jälkeen. 

B) Miksi helkutissa niitä pyöräteitä oikein rakennetaan. Jopa lapset ajelevat ajoradalla, vaikka pyörätie on vieressä. Kaikista pahimpia valoitta ja ajoradalla ajelet ovat keski-ikäiset ukot, jotka hoitaa kuntoa polkemalla mummon vanhalla riisuttu- mallisella pyörällä töihin. Ja kolmantena ryhmänä tulevat kilpapyöräilyä harrastavat salskeat urhot. Jotka on niin täynnä itseään, että vissiin käy pyörätie kapeaksi. Ja kun täällä periferiassa ei  pyörätiellä ole edes liikettä tungokseen asti.

C) jotain tähänkin keksitään.......